De LaserJet Enterprise M603n monochrome netwerklaserprinter van HP heeft een snelle printsnelheid van 62 pagina’s per minuut en een eerste afdruksnelheid van slechts 8,5 seconden.

De hoge maandelijkse taakcyclus van de printer (tot 275.000 pagina’s per maand) maakt het een ideale keuze voor snel veranderende omgevingen. Daarnaast bevat de printer 512 MB geheugen zodat zelfs bij het afdrukken van grote bestanden, de printer uw computer niet vertraagt.

De standaard invoerlade voor 600 vel met 2 laden kan worden aangevuld met maximaal 3 extra invoerladen, zodat u meer kunt afdrukken. De M603n is voorzien van een duplex, dit betekent dat u dubbelzijdig kunt afdrukken, waardoor u het papierverbruik tot 50% kunt verminderen.

 

De printer ondersteunt paginaformaten zo klein als 3×5″ en tot Legal-formaat papier (8,5 x 14″). De printer bevat verschillende verbindingsopties die zijn ontworpen om overal eenvoudig te kunnen afdrukken. Naast een standaard USB-poort, heeft de printer aan de voorzijde gerichte USB-poorten, zodat u eenvoudig bestanden rechtstreeks van een externe harde schijf of een USB-stick kunt afdrukken. Bovendien is het eenvoudig om de printer te delen met een volledige werkgroep met behulp van de ingebouwde webserver en Ethernet-poort van de printer. De M603n biedt verschillende functies die zijn ontworpen om aan de groeiende behoeften te voldoen. Naast extra laden kunt u afwerkingsopties toevoegen, zoals een 5-baks mailbox voor 500 vel en een nietmachine